Play in Business 2022

Play in Business 2022

Ben je geïnteresseerd in het toepassen van Serious Games op de werkvloer, of daar zelf in werkzaam, dan is Play in Business wellicht voor jou. Er hangt een prijskaartje aan, maar je krijgt dan wel keus uit 25 sprekers uit het veld, en een dag lang onderdompelen in de mogelijkheden van serious gaming for business.
Sprekers dit jaar zijn onder andere Jitske Kramer, Karen Sikkema en Joël Kruissenbrink.
Zelf schrijven ze het als volgt:
“Organisatoren Nancy Beers en Irma Giling geloven in de kracht van spelen om de wereld te veranderen. Het verhoogt de productiviteit, verbetert de groepsdynamiek en wakkert creatief en strategisch denken aan. Stuk voor stuk essentiële skills voor toekomstbestendige organisaties en medewerkers.
In 2022 buigen wij ons bij Play in Business over de kracht van spelen in de commerciële sector en de publieke sector (waaronder zorg, onderwijs, hulpdiensten en overheidsinstanties).
Dit jaar staat Play in Business in het teken van Meedoen. We denken niet vanuit regels en scheidslijnen, maar vanuit de mogelijkheden voor creativiteit, co-creatie en buiten de lijntjes kleuren dat samen spelen ons biedt. Door de spelregels te veranderen en iedereen uit te nodigen, ontdekken we een wereld van positieve verandering voor alle sectoren.
Kom fysiek serieus spelen met innovatie, inclusie en diversiteit, verandering, HR onderwerpen, dementie, SDG’s en vele andere onderwerpen op Play in Business!”
Ticketprijzen beginnen bij 299 euro pp. Meer informatie kun je vinden op de website van www.playinbusiness.nl
Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
1 juli 2022
10:00 - 17:00 uur
iCal

Locatie
Bomencentrum Baarn
Zandheuvelweg 7
Baarn
Nederland