SAGANET ALV 2024 & Learning Communities Brainstorm

SAGANET ALV 2024 & Learning Communities Brainstorm

Dit jaar doen we de ALV hybride! We zijn online voor de ALV zelf, zodat niemand ver hoeft te reizen. Voor diegenen die in Utrecht er live bij willen zijn, hebben we een plek bij de Social Impact Factory naast Utrecht CS, om samen online te gaan.

De ALV zelf is van 1400 tot 1530!

Als je lid bent, kun je dan ook aansluiten voor een lunch vooraf, waarbij we brainstormen over de te lanceren SAGANET Learning Community, met een eigen TEAMS omgeving. Wil je deelnemen, online en / of offline? Laat het ons weten op seminar @ saganet.nl of gebruik de knop, en we sturen je de ALV stukken en de Zoom link. Als je ook live wilt komen, laat weten, dan reserveren we voor je.

Als belangrijkste punten voor de ALV, we nemen afscheid van Diederik Stolk als onze penningmeester, en stellen als nieuw bestuurslid Laura Stal voor. Arjan van Houwelingen die nu onze secretaris is, neemt het penningmeesterschap dan over.

EN DE BRAINSTORM LUNCH!

Op de Gamedidactiek conferentie was duidelijk interesse om een school-overstijgende learning community op te zetten. Als SAGANET gaan we die faciliteren! We hebben een een eigen TEAMS omgeving en willen met jullie invulling geven aan de opzet en inhoud van de learning community. Heb je ideeën over professionalisering, uitwisseling of wil je iets anders terug zien komen, sluit dan aan bij de lunch/brainstorm!

In verband met reservering voor de lunch, RSVP naar seminar@saganet.nl.

Na de lunch kun je aansluiten bij de online ALV (met goede WiFi), ook bij de Social Impact Factory.

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
12 maart 2024
12:00 - 15:30 uur
iCal

Locatie
Social Impact Factory
Vredenburg 40
Utrecht
Nederland


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.