SAGANET Lenteseminar: spelen in een verharde wereld met LEGO SERIOUS PLAY

SAGANET Lenteseminar: spelen in een verharde wereld met LEGO SERIOUS PLAY

LEGO SERIOUS PLAY is groot, maar hoe serious is LEGO in de praktijk, en wat kun je er mee? Ben je benieuwd, of heb je al een mening? Kom dan op 18 Mei naar het SAGANET lenteseminar, in het teken van LEGO Serious Play (LSP). Log in en schrijf je in!

Onder de vakkundige begeleiding van SAGANET-lid en LSP certified facilitator Nettie Wester en UU onderwijsinnovator Jasper van Winden zullen we die middag kennismaken met deze methode. LSP stelt mensen en teams instaat om spelenderwijs complexe vraagstukken op te lossen en te verbinden.

Tijdens de middag zal Nettie een praktische sessie verzorgen waarbij je een goed beeld krijgt van wat Lego Serious Play is en wat je er mee kan bereiken. Vervolgens zal Jasper stil staan bij hoe je LSP in je eigen praktijk kan gebruiken en zijn ervaringen toelichten.

Ook gaan we met z’n allen de discussie aan over in hoeverre LSP nou past binnen het kader van speldidactiek en serious gaming.

Het lenteseminar zal plaatsvinden in het Teaching en Learning Lab van de Universiteit Utrecht (ruimte 3.22).

 
14:00 Welkom 
14:10 Kennismaking met LSP begeleid door Nettie Wester
16:00  Toepassing in de eigen praktijk begeleid door Jasper van Winden
17:00 Afsluiting formele gedeelte, start borrel
18:00  Diner in de buurt

Wist je dat je als Saganet Lid ook eenmalig een introducee kan meenemen? Meld jouw introducees aan via seminar@saganet.nl

Om mee te kunnen doen kan je je aanmelden via de website of via seminar@saganet.nl. Mits je lid bent (of introducee) zijn er geen kosten verbonden aan deze seminar.

We houden ons natuurlijk aan de dan geldende regels omtrent Corona.

Locatie:

Het Teaching & Learning Lab bevindt zich in het Buys Ballotgebouw op het Utrecht Science Park (De Uithof). De toegang tot het Buys Ballotgebouw (we zitten in ruimte 3.22) is via de ingang van het Koningsbergergebouw (Budapestlaan 4a-b). Kijk op Campus USP De Uithof voor meer informatie over bereikbaarheid en parkeerlocaties.

Let op: parkeer niet op het plein voor het Buys Ballotgebouw. Dat parkeerterrein is van TNO. Je zou niet de eerste zijn met een wielklem. Parkeerplaatsen op de Budapestlaan, of Padualaan zijn wel veilig.

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
18 mei 2022
13:00 - 18:00 uur
iCal

Locatie
Buys Ballot Gebouw UU
Budapestlaan 4a-b
Utrecht
Nederland


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.