Escaping SAGANET, Najaarsseminar 2021: Escape Rooms

Escaping SAGANET, Najaarsseminar 2021: Escape Rooms

Escape Rooms zijn helemaal in. Geen zichzelf respecterend museum kan zonder, geen boekwinkel zonder een schap met een paar dozen om thuis te spelen. Op fora en blogs wordt gediscussieerd welke het beste is, liefhebbers proberen ze liefst allemaal, zelfs al kan het een prijzige hobby worden. Of is het veel meer dan een hobby? Is een Escape Room misschien wel een serious game dat juist voor bepaalde leerdoelen unieke mogelijkheden biedt? Onze sprekers zijn daarvan overtuigd.

Escape Rooms kunnen heel goed als serious game worden ingezet. Van experimenten als escape the classroom tot een manier om deelnemers te leren samenwerken tegen klimaatverandering, Escape Rooms zijn ook serious business.

Tijdens deze live bijeenkomst leren we over escape games, spelen we er minstens eentje, en leren ook de basics van hoe je er een opzet en bouwt.

Onze gidsen voor deze sessie zijn onze eigen Escape Game expert Carel Ketelaars (IntoTheMirror), en Escape Game professionals Marco Bakker van Escape Expert en Marc van Hasselt van Novitas Heritage. Samen zijn zij verantwoordelijk voor aardig wat escape rooms en games die je in Nederlandse musea kunt vinden.

Na onze activiteiten eten nog een hapje samen (inclusief in de prijs), en praten we gezellig na. We houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende regels rondom COVID-19.

Zet het in je agenda en wees er bij: dinsdag 9 november 2021, van 13:15 tot 20:00, op landgoed Zonheuvel in Doorn. (Leden loggen eerst in voordat ze een plaats reserveren! Op je mobiel scroll je hiervoor helemaal naar beneden.)

Let op: Coronapascheck is van toepassing op het seminar en op het diner.

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
9 november 2021
13:15 - 20:00 uur
iCal

Locatie
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Nederland


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.