SAGANET Online herfstseminar Games 4 Change

SAGANET Online herfstseminar Games 4 Change

Hoe zet je serious games in bij veranderingsprocessen en verandering van gedrag? Luister naar sprekers, speel mee en netwerk online op 28 oktober van 1400-1800.

Johan van der Meulen is innovation director bij 8D Games en zal een case uitlichten hoe met samenwerking met diverse stakeholders een digitale game voor gedragsverandering tot stand is gekomen. Daarnaast is er te proeven aan een van de digitale spellen door 8D Games ontwikkeld.

Jennifer van Exel van Studio ToiToi laat ons kennismaken met ‘Culturele Bril’. Een spel dat gaat over inclusief denken en waarnemen. Op een speelse manier zul je expres tegen je ‘unconscious biases’ aanlopen en die inzetten om de ander om de tuin proberen te leiden…

Nancy Beers is al jaren werkzaam op het gebied van verandermanagement en serious games zijn hierbij haar belangrijkste wapen. Hoe hou je mensen aangehaakt in verandertrajecten? In deze remote sessie laat Nancy zien hoe makkelijk je in remote of hybride sessies kunt spelen, zonder dat je daar al te veel technische middelen bij nodig hebt.
Kom je ook meespelen?

Let op: we zullen de 28ste volledig online organiseren. Geef je van tevoren door dat je komt? Graag! De Zoom-link sturen we je daags voor de bijeenkomst.

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
28 oktober 2022
14:00 - 18:00 uur
iCal

Locatie
Online Zoom Meet
Internet
Internet
Nederland


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.