SAGANET Seminar: AI, ChatGPT & (Serious) Game Design

SAGANET Seminar: AI, ChatGPT & (Serious) Game Design

Inmiddels heeft iedereen en z’n buurvrouw wel gehoord van ChatGPT. Over wat het allemaal kan, wat zogenaamd niet – en alles daartussenin. Enerzijds word je op LinkedIn doodgegooid met goeroes, anderzijds lamenteren columnisten met dikke brillen in kranten en bij televisieprogramma’s over de vermeende gevaren van AI.

Allemaal leuk en aardig dit, maar wist je dat ChatGPT vooral de meest speelse tool is die niet mag ontbreken in je (serious) game design toolbox? En het mooie is: iedereen kan ermee werken! Dit weten wij uit ervaring, want als gevolg van pure obsessie en vrijetijdsoverschot is Saganet-bestuurslid Tim Goudriaan niet alleen spellenmaker, maar ook één van de meest ervaren prompt engineers van Nederland. In dit seminar leidt hij de deelnemers door een proces genaamd “Rapid Prompt Based Protyping” heen – gericht op (serious) game design.

Wil je meedoen aan dit praktische seminar? Meld je dan aan met een mail aan seminar AT saganet. (De inschrijving hieronder is af en toe ten onrechte vol door een nog niet afgestopte spambot). Neem bij deelname een (opgeladen) laptop mee, en maak hier van tevoren een (gratis) ChatGPT-account aan.

NB: Een betaald account (Plus-abonnement à €20,- p/m) wordt aanbevolen, maar is niet nodig voor deelname.

Centraal tijdens deze sessie staat het maken van analoge spellen, met bijv. een spelbord en/of kaarten – al is dit tijdens de sessie wel digitaal op je laptop. Deze sessie focust zich expliciet niet op het maken (of programmeren) van videogames, al kan het analoge spel prima een digitale component hebben.

Informatie over de locatie Spinoza113 vind je hier.

Met een algemene borrel na!

 

LET OP: Wil je meedoen aan dit praktische seminar? Meld je dan aan met een MAIL: seminar @ saganet.nl

(De inschrijving hieronder is af en toe ten onrechte vol door een nog niet afgestopte spambot die houdt va het steekwoord AI).

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
17 juni 2024
14:00 - 17:00 uur
iCal

Locatie
Spinoza113
Kriekenpitplein 18-19
Utrecht
Nederland


Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00