Versnelling Validatie voor Serious Games in de Zorg

Versnelling Validatie voor Serious Games in de Zorg

Actief binnen Serious Gaming? Dan ben jij uitgenodigd voor deze digitale bijeenkomst (georganiseerd door CLICKNL): Versnelling van Validatie voor Serious Games in de Zorg. Het vindt plaats op 18 maart, van 9.00-10.30 uur. (https://www.clicknl.nl/events/serious-gaming/)

De wereld van Serious Games in de zorg staat voor een uitdaging: de validatie van deze games vergt vaak een langdurig proces van 3 tot 5 jaar, waardoor de technologie verouderd kan zijn tegen de tijd dat het is goedgekeurd. Maar er is hoop! Prof. Rutger Engels en Prof. Roy Otten hebben methodieken aangereikt waarmee de validatie van een game binnen slechts 6 maanden kan worden voltooid.
Deze benaderingen worden gepresenteerd tijdens deze bijeenkomst, waarbij alle bedrijven die actief zijn in Serious Games voor de zorg uitgenodigd zijn. Kom kennis opdoen!

Bedrijven die participeren in het RAAK-project ‘Clash of the Paradigms’ van Hogeschool Windesheim, onder leiding van Gido Hak van het lectoraat ICT-innovatie in de zorg sluiten aan. Evenals Tanja Nijboer, vertegenwoordiger van de Dutch Society for Simulation in Healthcare. Zij zal haar inzichten met jullie delen.

Wil je erbij zijn? Meld je aan door een e-mail te sturen naar organisator Hans Luyckx (hansluyckx@gmail.com).

 

 

Image by vectorjuice on Freepik

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
18 maart 2024
09:00 - 10:30 uur
iCal

Locatie
CLICK